Az „Adó, a Kecske és a Káposzta esete 2011-ben…”

Az „Adó, a Kecske és a Káposzta esete 2011-ben…”

Tudod-e,
hogy előadó-művészeti társaságok támogatásával növelhető a társasági adó fizetésére kötelezett vállalkozások adózott eredménye?

Erre a 2008. évi XCIX. törvény és a Társasági adóról és az osztalékadóról szóló törvény alapján van lehetőség a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal által regisztrált előadó-művészeti társaságok előírt feltételek szerinti támogatása révén.

  • A feltételek szigorúak.
  • Kevés társaság felel meg a feltételeknek.
  • Ez a támogatás nem szponzoráció, a megfelelő feltételek mellett nyújtott támogatás összege azonban levonható a társasági adó alapjából és a társasági adóból is.

Az adózott eredmény növekedése így 500 millió Ft adóalapig 10%, 535 millió felett pedig 19%. Bővebb fejtegetésbe nem megyek bele, nem vagyok szakértője a témának.

Amennyiben vállalkozó vagy és  érdekel Téged ez a lehetőség, kérem, rám/honlapomra hivatkozva keresd meg az alább megnevezett Hölgyet, hogy egy ilyen, a feltételeknek megfelelő támogatás igénybevételére jogosult társaságot javasolhasson.
Kérlek, ha Te nem is vagy vállalkozó, de ismersz vállalkozókat, ajánld ezt a bejegyzésemet a figyelmükbe, hátha ezzel nagy segítségére leszel sokaknak. Add tovább a hírt, ez nem pletyka…
Tehát akit keresned érdemes:
Bartha Józsefné
tel.: 375 8224
mobil: 06 20 9560 025
Címkék: