A lakástakarék és a nyugdíjpénztár lesz a favorit a következő három évben

A következő három évben a lakás-takarékpénztári és a nyugdíjpénztári megtakarítások lesznek a legnépszerűbbek a Portfolio Öngondoskodás 2015 című konferenciájának résztvevői szerint.

Tovább olvasom »

Túl magas biztosítási összeget határoz meg a törvényjavaslat a könyvvizsgálói kamara szerint

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara nem ért egyet a pénzügyi szolgáltatók felügyeletét szigorító, parlament előtt fekvő törvényjavaslat több pontjával, elfogadhatatlanul magasnak tartja például a természetes személyként dolgozó könyvvizsgálókra előírt 100 millió forint, illetve a könyvvizsgáló cégeknél dolgozókra előírt 500 millió forint biztosítási összeget – közölte a kamara csütörtökön az MTI-vel.

Tovább olvasom »

Törvénymódosítás! Biztosítási Összeg Emelés!

Könyvvizsgálók, könyvvizsgáló cégek figyelmébe ajánlom!

Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter benyújtotta T/4393. számú törvényjavaslatát (az egyes törvényeknek a pénzügyi közvetítőrendszer fejlesztésének előmozdítása érdekében történő módosításáról).

Tovább olvasom »

Kötelező munkáltatói felelősségbiztosítást javasolnak a Munkástanácsok

Kötelező munkáltatói felelősségbiztosítási rendszer bevezetését szorgalmazza a Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ), hogy az autókra kötött biztosításhoz hasonlóan egy kockázatközösség jöjjön létre, biztosítva a munkahelyi balesetben megsérült munkavállaló kártérítését

Tovább olvasom »