Videók az öngondoskodás fontosságáról

Az öngondoskodás eddig Neked is csak egy homályos fogalom volt? Egészen a mai napig…

Gondoltál már arra, hogy miért mindig a bankok járnak jól a pénzeddel, Te pedig már annak is örülhetsz, ha a bankban lévő pénzed nem veszít az értékéből?

Gondoltál már arra, hogy vajon mi történik a Te pénzeddel a bankban, míg a magas kamatot ígérő lekötés után alig valamivel van több a számládon?

Az alábbi két videóból megtudhatod, valójában mi is történik a pénzeddel. Igen, a Tiéddel is,  itt Magyarországon.

Ma már másról sem szól a média, mint az öngondoskodás fontosságáról! Öngondoskodás nélkül nem tudod felnevelni a gyermekeidet, öngondoskodás nélkül nem lesz a taníttatásukra pénzed, öngondoskodás nélkül nem lesz nyugdíjad és még sok más ok hangzik nap mint nap.

El kell keserítselek, ez így igaz!

De mi is az az öngondoskodás? Az értelmező szótárban ez a szó nem is szerepel!

Öngondoskodás = Arany = Befektetés = Tőzsde ?

Öngondoskodás = Életbiztosítás = Egészséges életmód ?

Öngondoskodás = Biztosításból nem lehetsz vagyonos, de a vagyonodat elveszítheted, ha NINCS biztosításod…

Tehát a biztosítás nem lehet a befektetésed alternatívája, viszont KÖTELEZŐ, ha van befektetésed! – ez a mottóm.

Vagyis az öngondoskodás egész egyszerűen azt jelenti Neked, hogy addig tervezd meg a jövődet, amíg dolgozol és pénzt tudsz keresni,  s ha bármi baj érne, egy biztonságos védőháló legyen alattad.

Tulajdonképpen az öngondoskodási megoldást legegyszerűbben úgy képzeld el, mit a téli öltözködést: rétegesen. De hogy tudd, milyen „rétegek” kellenek Neked ahhoz, hogy mindig biztonságban légy, ezt kell tenned:

Menj el az összes biztosítóhoz, tárgyalj az ügynökeikkel, mondd el mindnek külön-külön az összes bizalmas problémádat, és fogadj fel egy pénzügyi elemzőt, hogy eligazítson az ajánlatok között. Vagy kérj tőlem egy konzultációs időpontot e-mailben vagy telefonon. Jó, ha előzőleg átgondolod, Te mit vársz az öngondoskodási megoldáscsomag ajánlatodtól, milyen problémádat szeretnéd már most, elsőre megoldani, és Neked csak a jó és még  jobb megoldás között kell választanod.

Itt tudod megtenni most!>>>

U.i.: Az állandó kockázat gondolatával élni szörnyen nyomasztó érzés, még szerencse, hogy nem kell így élned, mert vannak intézmények, melyek örömmel megvásárolják a Te kockázatodat is.

Itt nálam nem fog senki semmit rád tukmálni. Teljesen szabadon dönthetsz arról, hogy milyen biztosítás szimpatikus, nálam a döntések meghozatalához nélkülözhetetlen információkat tudod beszerezni. Ezek az információk lehet, hogy többször megdöbbentőek lesznek, lehet, hogy úgy érzed majd, forradalmi gondolatokat osztok meg Veled.

Miért is?

Teszem ezt abból a célból, hogy Te tisztán átláthassad a biztosítók kínálatát, amennyire tőlem telik, a kínálatokban rejlő esetleges „végzetes csapdákat”. Kíváncsi vagy arra, hogy milyen végzetes csapdákat állítanak eléd például egy-egy megtakarításos életbiztosítási szerződés aláírásakor?

Ha azt mondod igen, akkor kérd a „Hogyan kerüld el a végzetes csapdákat, mielőtt aláírsz egy életbiztosítási szerződést?” című e-könyvemet.

Miután elolvastad a formabontó tanulmányt és szükségesnek érzed, vizsgáljuk meg együtt, vajon a Te meglévő biztosításaid tényleg befektetésként szolgálnak Téged?

Ha egy kicsit is bizonytalan vagy a válaszban, akkor most jelentkezz az alábbi kérdőív kitöltésével egy személyes konzultációra.

Itt tudod megtenni, most >>>