Biztosítás leporolva

Avagy Te mikor nézetted meg szakértővel a meglévő biztosításaidat?

Megint kezdődnek a nyári zivatarok, felhőszakadással együttjáró viharok, orkánok, jégverés és még ki tudja mi vár ránk. Esetleg elmész nyaralni pár hétre, mennyire tudsz majd nyugodtan pihenni?

Elgondolkoztam azon, vajon miben tudnék segíteni neked, hogy nyugodtan aludhassál afelől, hogy legalább a lakásbiztosításod jó, pont arra érvényes, amilyen veszély leselkedik rád és olyan értékre szól, amid van.

Ha előveszed a biztosítási szerződésedet, és megnézed, milyen kockázatokra és mekkora értékekre szól a biztosításod, vajon az értékek ma is,  jelenleg is valósak? Vagy netán az idők során korszerűsítetted a lakásodat, új berendezéseket vettél, netán hitelt is vettél fel mindezekhez – tehát még tartozásod is lett?

Arra az elhatározásra jutottam, hogy ezúttal felajánlom Neked: Veled együtt szívesen leporolom a lakásbiztosításodat, próbaképpen Július 1-től Augusztus 31-ig!

Ez arra az esetre is vonatkozik, ha az idők során  pl. a társasházad közös biztosítást kötött, te pedig elfelejtetted változtatni a régi biztosításodat, vagy netán eladtál egy-két cuccot és már közel sincs annyi háztartási ingóságod, mint korábban és sorolhatnám.

Ehhez kérésedre tudok küldeni e-malben egy segédnyomtatványt és egy kérdőívet, s ha azokat kitöltve a valós adatokkal visszaküldöd, a megadott értékekkel kiszámolom: jelenleg többet vagy kevesebbet fizetsz, mint amennyit kellene.

Persze ha jelenleg egyáltalán nincs lakásbiztosításod, akkor is fordulhatsz hozzám, küldöm a levelet, kitöltöd és megválaszolom: mennyibe kerülne a nyugodt álmod?

Mindezt azért teszem, hogy ha kár érne, ne kelljen szidnod senkit sem…

Benne vagy egy közös „nagytakarításban”, ami részemről – természetesen – teljesen ingyenes?

Címkék: