Már készül az új honlap…

Türelmedet kérem, a háttérben komoly munkálatok folynak, ez a nagy csend oka! Minden frissülni fog, jelentkezem, ha indul az új oldal…

Sokan érdeklődtek e-mailben és Skype-on, hogy mi ez a nagy csend körülöttem?

Netán abbahagytam a munkát, a blogolást és élem a boldog nyugdíjasok életét? Hát erről szó sincs, sőt!

Nagy munkában vagyok, csak egy kicsit lassabban haladok vele, mint ahogy szeretném. Átírom az e-book-ot, és még sok mindent megváltoztatok, ahogy megváltozott az élet is körülöttünk. Ehhez igazodni kell nekem is!:)

Persze addig is állok a rendelkezésetekre, csak tegyétek fel bátran a kérdéseiteket!:)

Igen, sok minden történt az életünkben, ezért aztán a pénztárcánk tartalmára is egyre jobban kell vigyázni.

Mindenki csak szirénhangon szólít meg minket, ráadásul azzal az egyetlen egy céllal, hogy: belőlünk minél több pénzt kiszedjen! Igen, belőled is, és még akkor is, ha már alig tudod fizetni a hiteleid részleteit!

Hogy miért? Mert ez egy gyönyörű körbetartozás, vagy menekülés a körbetartozásból, netán előle. Lehet, hogy tévedek, de nekem ez a megérzésem.

Aki a te zsebedből akarja kivenni a pénzedet, minden bizonnyal neki is van hitele, neki is fizetnie kell a részleteket és a működéséhez szükséges költségeket. Tehát a te pénzedre sokan startolnak.

Hallhattad Te is! már előre, amikor még senki meg sem kaphatta a magán nyugdíjpénztári reálhozamát, amikor mindenki még csak ábrándozott arról, hogy mennyi pénz üti majd a markát, igen, már akkor hallhattad: ide-oda tedd a pénzed, ennyi-annyi éves kamatra, hűűű és haaa…, és sorolhatnám.

És mi a végeredmény? 50-70 ezer forintos átlag reálhozam? Amit sokan azonnal elnyaraltak, vagy elvásárolták a gyerekek beiskolázására?

Már akinek sikerül az átlag reálhozamot megkapnia! Van aki ekkora összeget „herdálhat el”!

Ugyan már! Hol élünk? Öngondoskodás? Minek? Miből? Utópia!

Na jó, egy kicsit már én is elmegyek nyaralni!:)

Üdv.:

Éva

U.i.: Nekem nincs hitelem…

Éva

Címkék: