Megkezdte tevékenységét a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

Megkezdte magyarországi tevékenységét a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe februárban – közölte a biztosító cég az MTI-vel kedden.

A közlemény szerint a nem életbiztosítási üzletágban működő Colonnade Insurance S.A. („Colonnade”), a Fairfax Financial Holdings Limited csoport („Fairfax”) tagja.
A Fairfax a torontói tőzsdén jegyzett nemzetközi pénzügyi szolgáltató holdingtársaság, amely leányvállalatain keresztül vagyon- és balesetbiztosítással, viszontbiztosítással és befektetések kezelésével foglalkozik. A Fairfax cégcsoport világszerte több mint 20 biztosító és viszontbiztosító tulajdonosa, 26 000 alkalmazottjából 9000 dolgozik a biztosítási/viszontbiztosítási területen.

A Colonnade Insurance S.A. luxemburgi székhelyén kívül Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, illetve Ukrajnában rendelkezik irodákkal, Kelet-Európában főleg a vállalati és lakossági vagyon- és felelősségbiztosítások, balesetbiztosítások, illetve utasbiztosítások területén kíván minőségi szolgáltatásokat nyújtani.

A Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe a QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe működésének átvételével kezdi meg működését.
Forrás: MTI