Öngondoskodás 2011 Konferencia

Öngondoskodás 2011 Konferencia, avagy leszámolás az illúziókkal…

A gazdasági válság és annak hétköznapokban is érzékelhető negatív hatásai megingatták azt az illúziót, amely szerint a jövő biztonságáról nem az egyénnek kell elsősorban gondoskodnia.

Bár az elmúlt években a gazdasági válság hatására felértékelődött az öngondoskodás jelentősége a közbeszédben, a legfrissebb kutatási adatok szerint a lakosság nagy része továbbra is keveset tesz, vagy keveset tud tenni a kiszámíthatóbb jövőjéért.
A nemzetközi gazdaságban észlelhető válságjelek és a magyar lakosság öngondoskodási aktivitásának alacsony szintje arra figyelmeztet: a társadalom öngondoskodási képességnek erősítése érdekében egyre égetőbb szükség van a lakosság pénzügyi tudatosságának javítására és az illúziókkal való leszámolásra.

A konferencia az illúziókkal való szembenézéssel, a magyar társadalom öngondoskodási szokásainak elemzésével és az egyén felelősségének tudatosításával szeretne hozzájárulni a pénzügyi tudatosság erősítéséhez.

A konferencia előadói közül néhányan: OTP Bank, Ipsos Média-, Reklám-, Piac- és Véleménykutató Zrt., Nemzetközi Bankárképző Központ, Magyar Nemzeti Bank, OTP Alapkezelő Zrt. és még sokan mások.

A konferencia időpontja: 2011. október 26.

Helyszín: Budapest, Gerbeaud Ház (V. ker., Vörösmarty tér 7-8.)

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Az a megtiszteltetés ért, hogy a szervezők felkértek a konferencia médiatámogatójának!:)

Ez természetesen azt is jelenti, hogy ezennel szeretettel meghívlak rá, s ha eljössz a konferenciára, akkor személyesen is megismerkedhetünk, aminek nagyon örülnék.

Ezért kérlek, ha tőlem szereztél erről a konferenciáról tudomást és érdekel a téma, a regisztráció során jelöld be a gondoskodjmagadrol.hu honlapot az egyéb címszó alatt. Ezt előre is köszönöm, sőt, ha privát küldesz egy e-mailt nekem, azt úgyszintén…

Az alábbi hirdetésre kattintva tudod megnézni a konferencia tematikáját és magadat regisztrálni:




Címkék: